onsdag 28 september 2011

Therése Karlstadjul?

Jag har flyttat till Karlstad! Vi flyttade hit i mitten av juni, till en helt nybyggd lägenhet vid Mariebergsviken, som är en del av Vänern. Vi kände oss inte sugna på Göteborg längre utan ville till Karlstad istället. Min bror med familj bor här, samt min bästa vän och flera andra kompisar. Så nu jobbar och lever vi här istället.

Får se om det blir en Therése Karlstadjulblogg i år, eller om jag bara läser andras bloggar istället. Nu njuter jag av hösten som jag älskar!

3 kommentarer:

Lisas Vinterland sa...

Vad roligt, kul med en flytt! =D Njut av hösten och ha det bäst, trevligt att se en uppdatering från dig. Jag (lisasjul.blogg.se) bloggar nu på lisasvinterland.blogspot.com :)

Lisas Vinterland sa...

Sv: Tack! Kul att designen gillas =) Och vad roligt, så det var i storforsen dom gifte sig! Där är så vackert... är där allt för sällan, så det blir kul att återvända :)

Alexandras jul sa...

åhh=) jag har också flyttat från Gbg till Karlstad=D men detta var för ca 5 års sedan. Karlstad är så mysigt! och jag gillar lugnet som är i denna stad...jag tycker du ska starta en julblogg, för din var så mysig. läste den förra året. jag har också en julblogg.har precis öppnat upp den, så den kommer väl igång så smått=)

kram