måndag 12 december 2011

Tjejjulmyshelg

Ser att många tittar in här varje dag än, så jag lägger upp mitt senaste inlägg här också. Men det är alltså karlstadsjul.blogspot.com som gäller numera.

I fredags åkte Susanne och jag hem till västkusten, där Tina och Sara bor. I år var det Saras tur att vara julvärdinna för vår tjejjulmyshelg, och hon bor i ett gammalt hus med havsutsikt ute på landet på Härnäset. Vi har ätit massa god mat (thailändsk räkrätt, färsk pasta och lax osv), mina medhavda Rocky roads och annat gott. Det har spelats spel, lekts med Susannes bebis, lyssnats på julmusik, pratats minnen och skrattats så att det kommit tårar. Och så fick Sara sin del av en gris så hon saltade in den också, inget färdigkokt här inte.

Vi har även hälsat på mina föräldrar och fikat en sväng, samt varit på julmarknaden i Brastad (den lilla by vi kommer ifrån) och tittat på Tinas nya lägenhet i stan (Lysekil). 

Helgen avslutades med promenad, en tur i butiken på Röe Gård och så en lunch där också. Sedan bar det av hem till Karlstad igen och vi lämnade en fantastisk helg bakom oss!
1 kommentar:

Anna sa...

Låter som en riktigt mysig tjejhelg! Har missat din nya blogg helt, men nu får jag allt göra ett besök där med! Önskar dig en fin luciadag!