måndag 5 december 2011

Snö, äntligen!

Woho, det snöar idag! Det började vid två-tiden och så har det snöat till och från hela kvällen. Det är ett tunt lager, men det är i alla fall lite vitt. Äntligen!

Hur har ni det runt om i landet?

5 kommentarer:

Lisas Jul sa...

Kul! Grattis! Vi har kvar snön här, det känns så underbart! Har varit på promenix i snöfallet :)

Juletanten sa...

Samma här! Och det ligger kvar...visserligen tunt, men det ligger kvar!!

Hanneles julparadis sa...

jo, mycket ljusare, ska ut och skotta fram bilen..

Lisas Jul sa...

Sv: tackar, kul stämningen kan smitta av sig! :D

Förresten! Jag kom ju på att du har blogspot! Då behöver man inte kopiera och klistra in varje inlägg om du ska ha en ny blogspot-adress! Då kan du spara hem hela din blogg via en fil som du sedan laddar upp på nya stället. Lätt som en plätt, går fort :) Gå bara in under "inställningar" så står det "importera, exportera blogg" :)

Ja igår gick det inte komma in, helknas! Det är nått allmänt fel hos blogg.se på vissa bloggar. Hoppas problemet är fixat nu!

Lisas Jul sa...

Mer svar! ; japp vi har palt med fläsk i :) sidfläsk. Men man kan ha utan också, det kokar vi också! :) vi har ganska mycket snö nu och mer väntas, men jag är precis lika glad åt om det är ett litet lager av puder! Bara det är vitt :D O helga natt är ju en av dom bästa! Kom också på mig att nynna jullåtar igår! nån låt med Jan Malmsjö.. "och när jag vaknar då är heeela världen VIIT!" Nynnade så pass mycket att jag blev smågalen på mig själv :)