söndag 9 oktober 2011

Fira jul i Karlstad

I år ska vi fira jul hemma i vår lägenhet i Karlstad, och det ska bli så himla roligt. Mamma, pappa, mormor, morfar, storebror med fru och barn kommer hit. Min sambo Markus vet inte än om han åker och firar med sin familj, eller om han stannar kvar. Ingen av oss vill ge upp att fira med sin familj (förra året firade vi tillsammans med bådas familjer).

Min bror och hans fru ska få ett barn till vilken dag som helst, så det passar bra att vara i Karlstad så att de kan sova hemma, men inte behöver vara julvärdar med redan mycket att stå i. 
Jag ser så mycket fram emot detta, att för första gången få vara julvärdinna och välkomna familjen hit över julhelgen. Och i vår nya, fina lägenhet som jag älskar så mycket. Hurra!
 

7 kommentarer:

Jul i Laloland sa...

Åh va spännande!
Jag vill också göra samma sak. Men tyvärr har vi lite litet. Igår satt jag och sambon och diskuterade lite det där med "varannanjul". Något jag inte tycker att man bör, eller behöver, leva efter om man inte vill, och blir glad när jag hör att ni delar på er. Så har vi också gjort.
Va kul det ska bli att få se bilder(ja, för sådana kräver vi julbloggare av varandra) på DIN jul =D

TinaGustafsson.com sa...

Ja, visst är det roligt och mysigt att få vara julvärdinna! :-)

I år skall jag också få vara julvärdinna :-) Vi har inget nytt hus men vi har ett totalrenoverat hus så det skall bli så mysigt att få bjuda hem alla nära ock kära!

Tomtens Dotter sa...

Kul att få vara julaftonsgeneral. Jag har tjuvtränat genom att vara påskbordsgeneral för ett påskbord för vännerna, men aldrig varit in charge över julen (ganska naturligt: en familjemedlem - jag - bor i Sthlm, medan resterande sex bor på samma ställe... Så det blir liksom smidigast om jag åker.)

Lina sa...

Vad spännande - och Karlstad råkar dessutom vara en av mina absoluta favoritstäder ;) Hoppas det blir snö där nere, det är så fint att gå längs vattnet då :)

Johanna sa...

Det låter jättehärligt :)

Svensk Jul sa...

Låter super mysigt :)

Marie/Underbara Juletid sa...

Första egna julen glömmer man nog aldrig om man som vi älskar julen! Lycka till!