torsdag 20 oktober 2011

Pepparkakor

Jag har inmundigat min första pepparkaka nu. Åh gudars vad gott det var! Vi köpte en ask och har ätit ett gäng nu. Älskar även mjuk pepparkaka, det är så himla gott. Eller vad tycker ni? 
Har även ätit Dumle Gingerbread, mmm... det är en vinnare! Har hållit mig ifrån Juleskum och så än dock, men det börjar bli svårt för det är så gott. Men vörtbrödet får gärna komma vilken dag som helst nu!

I övrigt har jag fått ett brorsbarn till, en liten Edith. Hennes storasyster Julia (3,5 år) är superstolt och är så snäll mot henne. Syskonkärlek! Glada dagar.

Just det, hur får man till en sådan 'Följ mig på Bloglovin'-grej på sin sida?6 kommentarer:

Anna sa...

Har oxå knaprat några Annas pepparkakor för första gången i höst igår och det var ljuvligt!

Lisas Vinterland sa...

Ja julens smaker.. ojoj, vill ha pepparkaka! Imorn tror jag att första pepparkakssmaken intas i form av dumles gingerbread :)

Angående ikonen - du loggar in på bloglovin, klickar dig in på konto sen på "knappar och ikoner" och där hittar du alla ikoner. Tror det står hur du ska göra där :)

Tess sa...

Grattis! Så himla kul :) Då blir det mycket bebissnusande för dig under närmsta framtiden?
Och så härligt med pepparkakor. Satt och kikade på bilder från förra årets pepparkaksbak igår, blev inte alls sugen... *hrm* Dumle gingerbread har jag varit nyfiken på ett tag, då är den alltså värd att pröva?
Sv: Just det. Ajaj... Övervägde ni inte den faktorn innan ni flyttade?Nej, det kan ni ju inte ha gjort. Då hade ni väl stannat i gbg? ;)

Tess sa...

Sv: Visst är det gott? Nästan så man får göra dubbel sats deg även om man inte planerar att göra så många, haha

Sanna sa...

Sv: Ja, man får försöka så gott man kan. Allt handlar ju om hur man själv tänker... Härligt att du får vara ledig i jul iaf :)

Hanneles bokparadis sa...

jag äter pepparkakor hela sommaren :)