torsdag 13 oktober 2011

Herrgårdsjulbord

Markus och jag har bestämt oss för att gå på julbord tillsammans för första gången. Jag har bara varit på julbord med jobbet och Markus har aldrig varit på julbord. Men nu blev vi rekommenderade Apertin Herrgård som har ett fantastiskt julbord med riktigt fin utsikt, så nu ska vi bara bestämma datum och boka. Jag äter ju inte kött, men de har mycket fisk + gör vegetariskt om man vill. Och tydligen har de ett efterrättsbord som heter duga. Ska bli så mysigt och gott! Apertin Herrgård

Vad är era julbordsplaner?

5 kommentarer:

Tomtenissans Jul sa...

Efterrättsbordet är väl halva nöjet ;) Jag hoppas på ett julbord i år men har inget inplanerat än.

TomtenissansJul sa...

Sv: Tyvärr är det väl så att när man väl kommer till efterrätterna är man så mätt så man inte orkar nåt mer och typ måste rulla hem.

Jul i Laloland sa...

Vi har heller aldrig varit på julbord ihop...kanske vi borde! nu blev jag taggad. Vi äter ju inte heller kött, så det krävs att det finns bra alternativ dock... Låter helmysigt med herrgårdsbord. Jag har ju turen att ha firat jul på herrgård flera år för att min moster + familj bodde på en...går inte av för hackor kan jag lova!

Johanna sa...

Vad härligt! :) Jag ska gå på två julbord faktiskt, båda med min pojkvän. Det är ett i kaknästornet och ett på en båt i gamla stan :)

Sanna sa...

Härligt med julbord! Jag ska nog inte äta något julbord, en fattig studentekonomi klarar inte av det och jag kommer hem alldeles försent för att kunna gå med familjen ;)