söndag 13 november 2011

Julplaneringsbok

Idag har jag varit uppe i förrådet och hämtat ned julplaneringsboken Christmas Notes, som jag beställde från Australien förra året. Älskar att fylla i den och planera för allt roligt som komma skall! Julklappsidéer, mat, julkort osv. Har bestämt julklapp till min storebror, svägerska och Markus än så länge. Min egen önskelista är lång och består till 90% av saker från Body Shop...


 

6 kommentarer:

Marie/Underbara Juletid sa...

Kul med en sådan bok. Jag började med en hemmagjord när jag flyttat hemifrån men sedan rann det ut i sanden. Har mina listor på datorn men det är ju inte samma känsla som att bläddra i en bok!

Lisas Jul sa...

Sv: tack, kul du uppskattar bloggen :-D Det är så skönt att få vinkla den på ett annat sätt, personligare. Då har man ju själv nytta av den :) Ja, det är rätt kul att din svägerska kommer från Öjebyn, då vet du ju ungefär hur mitt hemställe är, det ligger ju bara 15-20 minuter norrut därifrån :) Och det med att välja egen gran är ju det bästa som finns!


Härligt med en julbok! Jag har aldrig haft en sådan, tokigt nog. Det känns ju nästan som ett måste att faktiskt ha :)

Juletanten sa...

Vilken fiffig sak. Kan behövas så att allt kommer på plats och i rätt tid. Lugnande medel för en lugn jul. Undrar om det finns i Sverige?

Lisas Jul sa...

Sv: Tack så mycket och tack för tipset! Jag bor ca 6 km utanför byn Rosvik :) Mot kusten i en ännu mindre by som typ ingen pitebo ens vet vad den är för den är så minimal. Kan nog inte riktigt kalla det för by, mer skogsområde.. Rosvik vet dom garanterat vars det ligger, för det är precis mitt mellan Piteå och Luleå :) Ja jag tror vi snackar rätt lika allihop häruppe faktiskt, så det kan mycket väl stämma, haha! :D

Julklapparonline.com sa...

Vill du vara med i listan Sverige bästa bloggare? Läs mer och anmäl dig på http://julklapparonline.com/bloggar-om-jul

Jul hos Tess sa...

Så smidigt att ha, och kul att kika tillbaka i senare :) Här har det också kommit igång med julklappsplanerande. Egna önskelistan är inte särskilt lång. Varför blir det alltid så i början? "Nej, jag ska inte ha något. Har väl redan allt jag behöver, och det är ju så mycket roligare att fokusera på att ge!" "...Fast den filmen vore ju inte fel..." "Och den tröjan som jag inte kunnat med att köpa..." "Kanske några nya kuddar till soffan?"