tisdag 15 november 2011

Önskelista

Har gjort en önskelista till min familj och konstaterade att nästan allt var från Body Shop. Älskar verkligen Body Shop! Body butter, handkräm, duschcreme, smink... nu ska jag även köpa deras Tea Treeserie för ansiktet också. Deras produkter är bra både för hud, miljö och arbetare. Top notch!

Önskar mig även tofflor från Indiska och aquafärgade handdukar från Lexington. Vi får se vad tomten kommer med! Tänkte 'spiced vanilla' som olja till översta bilden. Har ni gjort önskelistor än?

6 kommentarer:

Marie/Underbara Juletid sa...

Många fina saker på din önskelista!! Sedan vi fick barn ger vi bara något litet personligt tilll oss vuxna så min önskelista brukar inte bli så lång.

Lisas Jul sa...

Jag har inte gjort någon lista ännu :) men ska tänka över det nu idag.. jag önskar mig alltid spa-grejer i julklapp varje år om någon inte kommer på vad dom ska ge. Det är verkligen toppen, och kommer till användning alltid! Man kan inte få för mycket av det och jag köper det verkligen aldrig till mig själv, en extra lyx :)

Jul hos Tess sa...

Åh, lexington... Tänk om man haft obegränsat med pengar, så ofta kassörerna i lexingtonbutikerna fått stöta på mig! Önskelistan är gjord, kort och god blev den! Men kommer alldeles säkert byggas på efter hand...
Sv: En favorit här också :) Får se om man får säsong 4 i julklapp, hoppas hoppas! Jo, det tog ett tag att vänja sig vid Blossom i den rollen. Brukade inte hon vara sådär väldigt klämkäck?

Stockholmsjul sa...

The body shop har ju riktigt fina grejer! En vän till mig har body shop kalendern, en riktig dröm kalender för the body shop älskare ;)

Juletanten sa...

Tofflorna ser mysiga ut.

Jag och mannen ger varandra ett spadygn i julklapp och den tas ut redan om 14 dagar. Kan behövas nu och inte sedan, anser vi.

Juletanten sa...

Krya på dig.
Oroa dig inte, det spär bara på katarren. Det ordnar sig. Att du är frisk är viktigare än julen, till syvende och sist.