lördag 5 november 2011

Mårbacka julmarknad

Igår var jag på Mårbacka julmarknad, först med jobbet och sedan kom min bror, hans fru, deras två döttrar, min svägerskas föräldrar, syster med man och tre barn, som är här och hälsar på från Piteå. Det var bland de mysigaste och bästa julmarknader jag varit på! Allt håller en hög kvalitet och vi köpte massa gott och fint. Köpte bland annat bröd, ost, fudge och lite inredning. 

Vi avslutade med att gå på visning i Selma Lagerlöfs hem, vilket var jättekul! Intressant att få lära sig mer om Selma och se hur hon bodde. Hemmet är bevarad exakt som det var när hon gick bort. Tyvärr fick man inte fota inomhus, men det är huset på näst sista bilden.

6 kommentarer:

Jul hos Tess sa...

Det ser ju jättehärligt ut! Jag har alltid tänkt mig Selma Lagerlöf kurandes i en röd liten stuga med vita knutar, men det huset såg ju inte helt fel ut!
Sv: Vad kul! Då kommer du också sitta klistrad vid tv:n när den nya serien visas? :)

Jul i Laloland sa...

Åh va härligt!
Jag gillar när det är lite kvalité på marknaderna och inte bara "marknadsstånd a´la 1000 upplagor". Ser riiiktigt mysigt ut och kul att gå så många tillsammans.

Anonym sa...

Så mysigt! Tänk att julmarknaderna redan är igång, det påminner om hur nära runt hörnet advent faktiskt är..

Marie/Underbara Juletid sa...

Vad mysigt att gå på julmarknad, det låter stämningsfullt.

Jul hos Tess sa...

Sv: Oj, det kan inte vara lätt med uppdelningen då! Är jätteglad att det bara tar en dryg kvart att köra mellan våra föräldrahem. Nu ska vi bara få familjerna att vilja fira jul ihop också ;)

Emelies Christmas sa...

Åhh så mysigt :)