söndag 6 november 2011

Rocky Road

Igår gjorde jag Rocky Road (Rocky Road recept) till när min svägerska kom på fika med hennes besökande föräldrar och syster med familj från Piteå. Den brukar alltid göra succé och verkade göra så även denna gång. Barnen satt med choklad i hela ansiktet, nästa gång ska jag nog göra bitarna lite mindre så att man kan äta den i en bit istället... 
Sedan myste vi hemma hos dem under kvällen, spelade spel och såg på Så mycket bättre. Härlig helg! 

Idag har jag varit på Body Shop och valt ut hela min önskelista, som kommer att bestå till 90% av saker från Body Shop. Var även på Åhléns och Hemtex och valde ut vad jag ska köpa för julinredning. Ikväll blir det glögg och gårdagens Rocky Road. Vi tänkte även äta risgrynsgröt till kvällsmat, mmm!

Har er helg varit mysig?

18 kommentarer:

Tomtens Dotter sa...

Rocky Road är så gott.
Jag hittade ett recept på RR-fudge som jag nog ska prova i år :-)

Jessica sa...

Åh, hur trevligt som helst!
Min helg har varit myspysig, julshoppat två dagar, julläst, jullyssnat och ikväll kokt potatis sill och rökt lax till middag!
Bra laddning inför jobbvecka.

Tomtens Dotter sa...

Absolut. Har dock inte testat det själv, men det ser gott ut.
http://mingodasida.blogspot.com/2009/12/rocky-road-fudge.html

Om du vill ha mer RR-inspiration så gjorde jag ett litet "special" tidigare i år:
http://tomtensdotter.blogg.se/2011/september/som-kottfarssas-men-julgodis.html

Madeleine W sa...

Åh vad gott! Har aldrig gjort RR själv men smakat många gånger. I år har jag tänkt att göra någon egen variant om det hinns med.

Min helg har varit väldigt lugn och bestått av hemmamys med familjen. Det är ju så tråkigt väder ute men idag tog vi oss ut i skogen för mossplockning och kojbygge. Några minigranar fick också följa med hem, bara att hoppas att de överlever till första advent åtminstone. Så nu är jag lite mer redo för advent=)
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Alexandras jul sa...

jag har faktiskt aldrig testat detta! måste nog göra det. många som hyllar denna godbit;-)

Emelies Christmas sa...

Rocky road är min favorit att äta och göra under julen :)

Anna sa...

Oj vad gott det lät med rockyroad...gör att jag längtar till julen och att själv göra det =). Hittade du något fint på Åhlens och Hemtex då? Hade hemtex fått in sin kollektion i samarbete med design house stockholm än?

Marie/Underbara Juletid sa...

Åh, vad gott!

Jul hos Tess sa...

Vilken härlig helg! Här är det förkylt, men då får man ju passa på att mysa med en massa julpyssel, och det är ju aldrig fel :)

Lisas Vinterland sa...

Sv: men ååh tack snälla du för det, det värmer massor! :o). Ja jag håller med.. det blir verkligen tokigt ibland och man vet inte riktigt vad man ska säga eller känna! Men nu blir det full fokus på julen som det är menat att vara, det känns jätteskönt! :)

Lina sa...

Rocky Road är farligt gott! Gjorde dem för första gången förra året och blev helt såld! Brukar du använda 70% choklad eller ljus choklad? Jag använde ljus choklad bara för att mindre barn också skulle äta dem, men jag är sugen på att testa mörkare.

Emelies Christmas sa...

Jag tänkte bara höra med dig. Kommer den där lådan från IKEA? :)

Juletanten sa...

Har skam till sägandes aldrig provar RR, så nu måste det bli av. Rädd att bli beroende bara ;-)

Jul hos Tess sa...

Sv: Saknar du julreklamen för mycket finns ju alltid alternativet att sno grannens! Eller, om du vill vara snäll, rota i grannens sopor om kvällen, så den hunnit läsa färdigt. Jag antar att du hade kunnat plocka bort din skylt också, men de första alternativen ger mycket mer spänning i vardagen! ;)

Anonym sa...

Nu blev det så att jag tog bort min blogg ändå! Du kan läsa varför på min profil på blogger (klicka på namnet) :) Sorry! Men... jag vill bara säga att jag kommer hänga med dig då du har en sån fin och personlig blogg! Kommer finnas kvar i bla.a ditt kommentarfält! KRAM

Therese sa...

Lisa, attans! Det var väldigt tråkigt. :( Men jag förstår hur du menar, jag kan själv känna samma sak. Jag var säker på att jag inte skulle julblogga i år, men så blev det att jag började ändå. Men vi får se hur det blir framöver i jul. Men hoppas att vi hörs igen, Lisa! Kram!

Emelies Christmas sa...

Svar: Jag tyckte väl att jag kände igen dem! Tyvärr så hittade jag dem inte idag när jag var på IKEA :(

Julklapparonline.com sa...

Vill du vara med i listan Sverige bästa bloggare? Läs mer och anmäl dig på http://julklapparonline.com/bloggar-om-jul