fredag 15 oktober 2010

Adventsmys i Prag 2009

Förra året bodde min vän Sara (på bilden i förra inlägget) i Prag i ett halvår, så jag var där två gånger och hälsade på. Ena gången var det tillsammans med våra två andra bästa vänner, så vi fyra som varit de allra närmaste vänner sedan barnsben och fortfarande är, hade en härlig julhelg i Prag. 

Vi gick på julmarknad, drack glögg, tittade på alla fina byggnader, lyssnade på julmusik och hade det vansinnigt mysigt! I år blir vår julsammankomst hos mig i Göteborg istället, och det kommer att bli nog så mysigt även utan otroligt vackra byggnader.
7 kommentarer:

Dorpan sa...

myyyyyyyyyyyyys.
Sv: Vad som hamnar i burkarna återstår att se haha har så många burkar och gör massa gott så de lär fyllas. Jag pluggar just nu pedagogik (delkurs - människan o samhället) på distans och denna delkursen är såååå svår =D=D haha... så det sneglas ju på allt annat just nu =)

Dorpan sa...

Sv:sv: hahah jaså Bullisarna haha... jaja det återstår och se, men lovar dela med mig receptet (tror jag hahah) ha en skön kväll... plikten kallar... det är inte alls så roligt som det låter... håller på att kräka på det just nu haha... kram

Thulan sa...

Sv: Ljusstakarna från SIA borde finnas i butik nu, för det står "in store now" på hemsidan=)

kattis sa...

Jasså, kanske man ska prova :P. Lägenheten ligger i centrala Gävle :)

Lalolandet sa...

SV: Så lite så, hoppas du hittar nått kuligt!

Lalolandet sa...

SV: Hahahahaha, fräscht!

Tess sa...

Vad härligt det ser ut!
Har länge varit sugen på att sticka
dit på julweekend :) Kanske till nästa år?
Sv: Haha, nej Vört hade nog inte varit
någon hit! :)