lördag 30 oktober 2010

Frågesport på jul

UPDATE; Här är länk till massa tips på frågor till frågesport på jul Frågesport på jul - tips

Förra året firade vi jul hos min bror i Karlstad allihop, både min familj och min svägerskas familj. Och på juldagen kom även min sambo Markus hit från Arboga, där han hade firat med sin familj. 
Min storebror har alltid varit vän av kunskap och frågesport. Ända sedan han var i lågstadieålder arrangerande han frågesport med släkten på varje kalas, med frågor som han själv kommit på. Han har även alltid varit smartare på alla sätt än alla oss andra, så rätt tidigt var hans frågor på en högre nivå av vad de vuxna släktingarna klarade av haha. 
Förra julen arrangerade han frågesport igen och alla blev indelade i lag om två. Och eftersom Anders kan onormalt mycket om både politik, sport, geografi, historia, musik, religion, allmänbildning osv så blir det spridda frågor så att man i alla fall kan något. Och lagen var indelade så att man skulle ha lite olika kunskapsområden.
Det var väldigt roligt och lag Markus och min mamma vann!


4 kommentarer:

Victorias Julblogg sa...

Sv: Då vet jag då ska jag inhanlda den nästa gång jag är på affären.

Cissi sa...

Sv: Jasså, du tyckte inte om chokladen alls eller? Vad är Soppdax för ställe? Där har jag aldrig varit! Det måste du berätta mer om! :-)

Tina´s Jul sa...

Vilken rolig idé! Den måste jag nog tjuva :-)

Lalolandet sa...

Låter superkul.
Jag är en sådan som vill göra sånt. Men så är ena halvan av släkten inte sådan och det blir alltid kollision av någon anledning...men som sagt; Man väljer inte sina släktingar.