söndag 24 oktober 2010

Levande ljus och brinnande katter

Jag älskar verkligen levande ljus. Det ger en mycket hög myshetsfaktor och jag blir helt varm i kroppen. Jag tänder ljus varje dag, hela hösten och vintern, och imorgon är det dags att åka till Ikea för påfyllning av blockljusen. Ska givetvis titta på deras julsortiment också, se om det finns något i min smak.

Angående ljusen så måste jag vara extremt noga med att hålla koll på katterna. Speciellt Glenn verkar inte vara rädd för värme, då han för två år sedan promenerade på bordet och rätt över ett värmeljus. Han började brinna lite och blev helt svedd i svansen, men han reagerade inte ens. Själv fick jag en mindre hjärtattack innan jag hann släcka honom och se att han var okej. Hann se framför mig hur han brinnandes skulle springa runt och tända eld på hela lägenheten och att vi skulle brinna upp allihop.8 kommentarer:

Sanna sa...

Sv: Ja eller hur! Sunes Jul är bäst =)

Marie sa...

Visst kan det vara otäckt med katter och ljus, de kan vara så snabba även om man har uppsikt. Bra då med ljuslyktor där ljusen står skyddade inne i lyktan.

Lalolandet sa...

Åh, stackars Glenn. Men katter är ju s¨å lojja så de inte märker nått ... alldeles tydligt!!!

För övrigt garvade jag IHJÄL mig åt din kommentar på min blogg: "HIgh five"!!! =)!!!

HAHAHAHAHAHAHA

Hekll yeah - nu är det dags att börja jula på allvar...

Ellen sa...

Hahaha neej men stackarn...
Tända ljus är så mysigt kalla mörka vinterkvällar!

SV: Jaa en månad är ju verkligen ingenting. Snart är julen här igen!!

Sanna sa...

Sv: Ja, du får skaffa dig en egen uppfattning =)

Lisa sa...

Haha oj! Vad fruktansvärt.. det har aldrig hänt med min NilsKnut! Han är så trött att han aldrig ens märker att det finns nått annat än soffan :D Ingen action-gubbe med andra ord!

Lisa sa...

sv: toppen :) nejnej, han är bara 7 år ännu. Men han har alltid varit som tjuren ferdinand.. allt som katter ska digga dissar han. Han lever sitt eget liv kan man säga ;)

Axelina sa...

Stackars lille Glenn.. Men jag håller med om att ljus är helt underbart, jag överanvänder dem, vet inte hur många jag förbrukar i veckan, men livet blir så mycket bättre med tända ljus!