fredag 22 oktober 2010

Snöig bil(d)

Igår snöade det ju i cirka en kvart här i Göteborg. Eller, snöblandat hagel i ärlighetens namn. Det ultimata tecknet för mig att vintern och julen är i antågande är en aktivitet varje bilägare är bekant med. Komma ut till en bil som man varken ser in eller ut i innebär att man får stå och skrapa rutor, då det är en stor fördel att se ut när man kör.

Igår var det väldigt lite, när vi kom hem från Thailand i slutet av november för två år sedan var det lite mer. Då stod vi på Arlandas långtidsparkering i sommarskor och sommarjacka och fick skyffla oss fram till bilen för att ens komma fram till den.


8 kommentarer:

Lisa sa...

SV: japp precis! Ja gör det, bilder är så kul att se :) ska också fota vårt hus när det är julinrett! Längtar :D

Tomtenissans Jul sa...

Sv: Oj, -7.8 grader är ju grymt kallt i okt, men nu har vi iaf fått snö:)

Sanna sa...

Sv: Ja, hyacinter kan man verkligen lukta sig yr på ;)

Lalolandet sa...

sv: Du kanske kan ha nått litet utanför ett fönster till fåglarna?
När jag bodde hemma blev mina katter tokiga, men det var mest rätt roligt att se småfåglarna reta katterna på insidan. Dom hade ju i alla fall att göra på dagarna =)

Lalolandet sa...

SV:Jajjemen! Nu har mina katter visserligen "flyttat ut på landet" ... men när de levde så gjorde dom det, det var hysteriskt. Å andra sidan trodde ena katten att hon var en hund så hon stod och morrade i hallen vid dörren såfort någon kom i trappen eller ringde på dörren =)

När dom kollade fåglar så liksom ... hackade de fram ett slags bjäffsande ljud på nått sätt..helskumt och hysteriskt roligt.

kattis sa...

Härligt med snö ju! :)

Johanna sa...

Åh vlka juliga bilder! jag vill ha så mycket snö nu!

Dorpan sa...

Hoppas det är snö i mitten av november då jag ska upp en sväng=)