söndag 17 oktober 2010

Så mycket gott...

Har precis kommit hem efter att ha jobbat lördagnatt + söndag, så 18 timmar. Är riktigt trött, med ska hålla mig vaken och lägga mig tidigt istället. Medan min sambo har huvudansvaret för maten tittar jag på bilder från en julhelg med min tidigare nämnda närmaste vänner. Och åh vad jag längtar efter allt detta goda vi åt då! Lussekatter, fudge från Lisebergs julmarknad, allt mitt hemmagjorda julgodis (som Glenn ville åt)... 


 

9 kommentarer:

Sanna sa...

Sv: Ja i Skaraborg föll det liiiiite snö i fredagskväll ;)

Åh, vad gott det ser ut! Och Glenn hänger med ser jag =)

Lalolandet sa...

Sv: Tack! Pyssel är mitt mellannamn.
JAg hoppas att en vecka till ska räcka, för jag är ju bättre, men mitt jobb kräver att vara stående och gående hela dagen och det klarar jag inte ännu, men jag hoppas på bara den här veckan, annars hoppas jag på halvtid, för nu är jag less på soffandet.

Sannas Christmas sa...

Sv: Nej tyvärr är min dialekt nästintill obefintlig, fast jag är inte såååå ledsen över det ;)

Ja ikväll får du se vad det innehåller ;)

Luva sa...

Då förtjänar du verkligen lite vila!

SV:Ja det kan jag förstå, måste vara underbart att ha en pojkvän att fira med^^
Ja haha:) Mysfaktorn var 100%! Hoppas att årets kan bjuda på något liknande, även om det aldrig blir som gammle Arne^^

Kramar Luva

Lalolandet sa...

sv: Lång historia kort: jag har opererat bort menisken men det blev mer komplicerat än de först trodde och sen efteråt fick jag en blödning inuti och det är den som spökar nu och inte ger sig och sjunker tillbaka. Det är en månad sen snart och ja, jag börjar bli ruskigt trött på det nu. Men det blir vääääldigt sakta bättre så jag får haka fast på det =)
HAHHAHAHAHA..hela min sjukdomshistoria...

Luva sa...

SV: Nej jag tror faktiskt inte att det har berättats än. Jag har försökt forska lite om detta, men kommer bara in på oseriösa facebookgrupper som försöker rösta fram allehanda knepiga förslag:P Jag skulle vilja ha någon som var sådär mysig och hemtrevlig, som ingav en lugn och fridfull julkänsla! Skall bli väldigt spännande att höra när spekulationerna drar i gång, för du skall se att det inte dröjer länge nu!:D

Kramar Luva

Dorpan sa...

Ska själv försöka ta mig och dottern upp till Götet och Liseberg. Har så många vänner däruppe att det är pinsamt så sällan man åker dit=)

Sanna sa...

Sv: Haha ja precis, den kanske är jättebred? Men det tror jag inte iom att alla brukar klaga på att jag inte talar den ordentligt ;)

Jag var också inne på Åhléns igår! :)

Lina sa...

Mums med julegott! :)