fredag 3 december 2010

Äntligen fredag!

Om tre timmar ska jag möta min bror och snart 3-åriga brorsdotter vid tåget, senare ikväll kommer Emma efter jobbet. Innan jag möter dem ska jag dammsuga, duscha, göra klart en del av julgodiset, äta frukost och se på julkalendern. Och om bara min sambo vill vakna snart ska jag sätta på julmusik.

Det snöade hela kvällen igår, så nu är det ännu vitare ute. Mysigt! Hoppas att Julia vill ut och leka i snön, jag kan inte med att göra det som ensam vuxen riktigt.

Imorgon blir det alltså julmarknad i Haga och Jul på Liseberg. Vad är era helgplaner?

3 kommentarer:

Axelina sa...

Det låter verkligen som att du kommer få en underbar helg!! de ringde in mig igår, så jag ska jobba hela helgen.. Delad tur imorn och 7-16 på söndag, så nån riktig helg blir det ju inte:P men behöver pengarna!

Cissi sa...

Mysig helg du kommer få! Vad lustigt, du är precis som mig, jag vill också ut och leka i snön men kan inte heller med ifall jag inte lyckas ragga med mig något barn :)

Nu ska jag också se julkalendern tänkte jag, har du sett något avsnitt av tomtemaskinen jag lagt upp? Du minns den fortfarande inte? :)

Tess sa...

Vilken mysig helg du har framför dig! :)
För mig blir det en sväng hem till släkten för att fira födelsedagar. Ska även försöka hinna med lite julfilmer och julbak :)
Sv: En skräpkammare är kanon! Förutom då när man kommer på att man verkligen behöver det som ligger längst in... Men hinderbanor är ju bra motion ;) Vad jättegulligt av dig! Jag hittade ett recept på matklubben.se, hoppas det kan funka :)