söndag 19 december 2010

Första julfirandet

Nu har vi kommit hem från Karlstad, där vi som tidigare nämnt firat tidig jul i helgen. Tänkte lägga upp lite bilder sedan när jag gått igenom dem + berätta mer om helgen. Men oj vad mysigt vi har haft det! Alla blev nöjda över sina julklappar (det kommer det också ett inlägg om sedan när jag fotat), maten var god, vädret var snöigt och juligt och alla var nöjda. Hög myshetsfaktor! Och vi såg Elf, och ni hade rätt, vilken töntmysig julfilm! Mycket skratt och hög myshetsfaktor.

Vi köpte med en julgran påväg hem, det kommer också bild på och inlägg om sedan. Vi har inte klätt den än, men den står grön och grann i vardagsrummet.

Två smakprov från helgen, snöbollskrig och tomten Markus, min bror och Julia.


8 kommentarer:

Tomtenissan sa...

Vad mysigt med lite jul redan denna helg...Hoppas tomten var snäll i år:)

Jessica sa...

Verkar som du haft det super i helgen och va roooligt att du gillade Elf- töntmys när det är som bäst ;)

Underbara Juletid sa...

Mysigt!

Axelina sa...

Åh vad mysigt ni måste ha haft det! Var också ute i snön med småsyskonen ikväll, så längesen det var!! Helt underbart att bara kasta sig handlöst rakt ner i snön!

Sv: Det är underbart att vara hemma, verkligen! Märker dock att jag blivit ovan att ha så många människor runt omkring mig hela tiden. Två kalas på raken med massa barn och jag är dödstrött!
Jaa, det är jag på bilderna tillsammans med Ella (den minsta!) Du måste visa lite bilder från din helg sen:D

Hanneles jul-paradis sa...

Härligt, jag firade också jul i Värmland nära Karlstad för 30 år sedan (på juldagen ska jag med några andra julprata i P4 Wollter & Röör).

Juletanten sa...

Vad mysigt att dela upp det på detta sätt. Det är så många som flänger runt på julaftonen och tappar bort allt mys på vägen...

JULBLOGGEN sa...

sv: Det är en bostadsrätt yes :)

Ohh vad mys ni verkar haft!

Ellen sa...

Ååh va mysigt det ser ut att leka i snön! Det var aldeles för länge sedan jag gjorde det!

SV: Hahah Gymnasiet stämmer bra det! Men jag dansar på fritiden, som träning. Det är superkul :)
SV2: Va skönt för dig! Skolan slutar i morgon så då har jag ganska mycket tid över och kommer förhoppningsvis hinna klart med allt!