torsdag 16 december 2010

Längtar till helgen

Imorgon efter frukost ska vi åka till Karlstad för att fira jul med min bror + hans fru och dotter. Det ska bli så mysigt! Köpte de två sista julklapparna idag, som ska med dit imorgon. Hoppas att alla blir glada! Köpte även två julklappar till julaftonens julklappsbyte, då alla köper två saker för 150:- styck och som sedan lottas ut hej i vilt. Är nöjd med dem och får dem gärna själv haha.

Kvar att göra idag; packa, göra klart julklapparna till bror och pappa, slå in alla julklappar, göra julgodis på efterfrågan att ta med imorgon samt försöka hinna se en julfilm också.

Börjar ni bli redo för julafton om en vecka? Läget är under kontroll?

5 kommentarer:

Maries Pyssel och Jul sa...

Mysigt att kunna träffa alla i juletid, det behöver inte vara just på julafton.
Jag har nog ganska bra koll på läget (tycker jag nu). Ha det så trevligt imorgon.

Axelina sa...

Jag känner att jag är redo nu faktiskt! Har haft panik den senaste veckan, men nu är jag lugn!:D Bara en dugga imorn och sen ska jag äntligen HEM! hoppas julstämningen kommer tillbaka då, har varit lite dåligt med den på sista tiden...:(

Cissi sa...

Åh vad mysigt att ha en liten tidig julafton redan i helgen! Vill jag också nu ju! :-) Jag är inte alls redo helt plötsligt.. Dök upp jobb måndag-torsdag nästa vecka och hade planerat att köpa julklappar på onsdag så vi får väl se hur det hinns med, men ingen jul utan lite stress, eller? :-)

Sv: Ja, jag har läst Jenna Jameson också, den är riktigt bra! Då skulle du gilla Star garanterat. Hehe, för att komma till pakeringen där får du köra in vid Holmen typ, om du vet vart det ligger? Man kan svänga in redan vid Marieholm och köra innevägen hela vägen bort. Svårt att förklara men det är billigt att parkera där och finns alltid en plats ledig :-)

Axelina sa...

Sv: tack, det ska jag hälsa pappa:D
En dugga är typ som en förberedande minitenta. Den är frivillig men gör man den kan man få poäng till den stora tentan, så man inte behöver klara lika mycket på den för att få godkänt! Ska bli ljuvligt att komma hem, hoppas bara det inte blir några tågproblem..

Ellen sa...

Nej jag har verkligen inte läget under kontrol! Det känns som att det är så mycket som jag vill hinna med och som ska göras innan jul! Men det är i och för sig bara en massa roliga saker så det ska bli kul ändå! Fast det skulle inte skada med en vecka till...