måndag 27 december 2010

Nyår

Nyårsafton kommer att firas med Markus, min bästa vän Sara och hennes fästman Gustaf. Vi kommer att vara i vår hemstad Lysekil, och först gå ut och äta och sedan förmodligen åka hem till deras hus på landet. Det blir avslappnat, mysigt och lugnt. Som jag gillar det.

Ser fram emot ett nytt år. Det är ju bara en siffra, och jag brukar inte bry mig, men nu ska det bli fint med ett nytt år. Har härliga planer och hoppas att allt roligt jag tänkt kommer att hända.

Hur ska ni fira nyår?

6 kommentarer:

Maries Pyssel och Jul sa...

Vi ska fira en lugn nyår hemma, bara familjen och min pappa. Vi brukar laga god mat 3-4 rätters och bara mysa.

Ellen sa...

Jag ska fira det med mina bästa kompisar och ha en mysig middag och sedan gå upp till slottsbackn (tradition för alla som bor i uppsala) och kolla på fyverkerier! Längar verkligen!

SV: Jaa lingon och pepparkaka var en underbar kombination som jag inte hade upptäckt för än nu!

Lisas Jul sa...

Så mysigt! Det är verkligen det bästa, ett lungt nyår :) annars är det lite som vilken annan helg som helst, om man åker iväg och partajjar för fulla muggar som många av mina vänner nu ska göra.. du har rätt, det är bara en siffra.. men det är samtidigt hemskt storslaget, känslan tycker jag är magisk att byta år :) gillar verkligen nyår!

Hanneles jul-paradis sa...

här blir det knytkalas hos vänner, jag får fixa efterrätten

♥ Hannele på Hisingen sa...

(Nyttiga fetter i nötter, stod det i Göteborgs-Posten häromdagen. De hade även en artikel om att man inte blir fet av fett.. :)

Jul i Laloland sa...

Låter härligt!
Jag längtar redan till nyårsdagen då det är filmdag med mysbrallor och popcorn HAHAHAHA =)