söndag 26 december 2010

Juldagen

De flesta gör något trevligt även på juldagen. Hälsar på släktingar eller så. Själv låg jag här på soffan för mig själv hela dagen och såg på julfilmer, i ett berg av snorpapper. Mamma och pappa åkte till min moster och kusiner, som jag också skulle åkt med till, men förkylningen hade blivit ännu värre så det blev soffan för mig. Och Markus jobbade så det var jag och katterna. 

Hur har ni andra roat er på juldagen? Idag är det Annandagjul och jag är lika förkyld idag, men tänkte åka iväg en liten sväng för att få frisk luft samt köpa nya jympaskor på mellandagsrean. Vad gör ni?

5 kommentarer:

Jul i Lalolandet sa...

Juldagen innebär ALLTID att bara ligga på soffan och äta choklad och se på tv - om inte släkten kräver en andra julafton vill säga.
Så igår tog vi det EXTREMT lugnt. Trist att du blivit förkyld, men julfilmer är bästa botemedlet har jag hört ;)
Krya på dig.

Ellen sa...

Igår tog jag det bara jätte lungt och idag har jag shoppat på rean!!

SV: Jaha, är du vegetarian? Det låter väldigt gott! Jag tycker att julbord kan bli lite för "tunga" med mycket kött och fiska och massor med kolhydrater faktiskt haha :)

Juletanten sa...

Hoppas du mår bättre nu. Håller med Jul i Laloland att julfilmer och soffläge är botemedel nr 1.

Maries Pyssel och Jul sa...

Krya på dig!
Vi har sedan vi började fira julafton hemma hos oss haft en lugn slappardag på annandagen men i år blev det julfirande på makens släkt så slappardagen har vi först idag. Skönt och välbehövligt!

Fridolin sa...

Jag firade julafton en gång till kändes det som eftersom vi åkte till mina föräldrar på juldagen. Det är liksom först när jag är med min familj det verkligen känns som jul för mig. Annars brukar juldagen vara en riktig slappardag. Äta julgodis, läsa julklappsböcker, spela spel är sånt som hör juldagen till tycker jag. Hoppas du får hålla dig frisk nu i nyårshelgen i alla fall!