onsdag 15 december 2010

Elf och tidigt julfirande

På fredag åker Markus, jag, mamma, pappa, mormor och morfar till Karlstad för att fira jul med min bror, fru och barn. De åker till Piteå och firar sedan, så vi firar tillsammans en helg innan julafton. Det ska bli så mysigt! Och på fredagkväll blir det julfilmen Elf som sänds på 3:an, någon som sett den? Elf på IMDB(Bild från http://www.wbshop.com/)

6 kommentarer:

Jul i Lalolandet sa...

Du måste kolla på ELF. Härligt töntigt med WIll F. Men mycket julstämning. min favvoscen är när han dekorerar hela varuhuset över en natt. Hög mysfaktor och småskratt =)
Låter som det blir en mysigt helg!!!

Jul i Lalolandet sa...

Sv: Eftersom jag ÄÄÄÄNTLIGEN fick mina pengar från försäkringskassan idag så min sambo möta upp mig efter jobbet på fredag (jag lär vara slut efter julavslutning och österländska maträtter) och sen ska vi ut och SHOPPA JULKLAPPAR och gå på restaurang. Efter arbetslöshet, sjukskrivning efter knäop:n så är det dags att fira lite =)
Sen ska vi göra en herrans massa julgodis också ...

Ellen sa...

Jag ahr faktiskt aldrig sett elf men många säger att den är väldigt bra! Jag sak verkligen passa på att se den nu! Och alla andra bra filmer siom går i jul, jag älsakr det :)

SV: Jag tycker verkligen att du ska testa göra egna skurna pepparkakor! De är supergoda till glögg!

JULBLOGGEN sa...

Jaa Elf är en av mina favoritjulfilmer. Den är så härligt töntig. Will Ferrell är en kanonskådis. :)

Juletanten sa...

Härligt med flera julaftnar.
Elf såg jag för flera år sedan. Kommer ihåg att jag tyckte den var mysig.

Hanneles jul-paradis sa...

man kan aldrig se för många julfilmer :)