torsdag 25 november 2010

André Pops, årets julvärd!

Nu vid 10.30 hade SVT presskonferens där de presenterade årets julvärd. Och det blev André Pops! Hurra! Jag gillar honom jättemycket och följer Vinterstudion slaviskt. Gött! Älskar ju sport, så det här passar mig perfekt. Spännande med en helt otippad också. Kan dock tänka mig att de som inte tittar på SVT Sport inte är helt med på noterna eller jätteförtjusta. Men jag tror att det kommer bli top notch!

Vad tycker ni andra? 

Bild från svt.se

8 kommentarer:

Lisas Jul sa...

jag läste just på aftonbladet också :D jag är ingen sportmänniska, men som jag skrev i min blogg så tycker jag ändå han kan bli riktigt bra, tror han kan bli bra för han verkar vara rätt trevlig och ödmjuk, passar bra på julafton! :) Så, bra val av SVT.

Cissi sa...

Jag har faktiskt ingen aning om vem han är.. ska bli intressant!

Sv: Ja, andra advent kanske är bättre, vi får väl se hur jag känner i helgen. Känner jag mig själv rätt kan jag säkert inte vänta på söndag utan plockar fram den :-) Beror väl dock på om jag hittar några kulor i stan idag också, ska åka och se om jag hittar några ljusblå men på nätet verkar det DÖTT. Ja, för min del blir det inhandling av långkalsonger till sambon idag, jag kör på leggins, det fungerar lika bra :-)

Julbloggen sa...

Näe... Jag gillar ju itne sport.. Så jag har inte sett honom speciellt mycket... Jag hade hoppats på Fredrik Lindström.. Han är mysigare.

Dorpan sa...

sv: vi har maaaaassa snö nu igen ahhahahahah

Cissi sa...

Sv: Det blev inga kulor för mig idag, men min kompis ska till ullared imorgon och hon lovade att titta om hon kunde hitta några där, det är snart mitt sista hopp känns det som! Ja, det är ren idioti att ta bilen om man inte bytt däck i detta vädret, men tyvärr finns det ju folk som gör det...

Ja, dubbla leggins har jag allt fått köra med ibland, förra vintern behövdes det ofta :D Eller leggins under jeansen!

Malin sa...

Oj, så sjukt otippat! Men han är väl en liten mystomte, så det kanske funkar.

Ica (tomtens dotter) sa...

Popsen for president :-)

Lalolandet sa...

Jag vet inte riktigt vem han är om jag ska vara ärlig. Jo, till utseendet, men inte hur han är som person. Ser ut som Jihdes kusin eller nått.
Så länge de inte tar dit Arne igen så är jag nöjd =)