söndag 14 november 2010

Julstaden Göteborg

Imorse när jag körde till jobbet var det mörkt och Julstaden Göteborg tände ljusen i fredags, så det var så vackert och mysigt. Knappt en människa ute vid sju en söndagmorgon och allt var så lugnt och fint. Och nu i skrivande stund sjunger Måns Zelmerlöw en jullåt från sin julskiva på TV4 Nyhetsmorgon. Bra start på dagen!11 kommentarer:

Lalolandet sa...

sv: ja, det var helt ljuvligt att somna i soffan och sambon som klappar på en.

Va fint och mysigt det ser ut i GBG. Det är alltid ljust när jag både kommer och går till jobbet - så¨jag får knappat se ljusen de satt upp i stan - synd!

Jultraditioner sa...

Vi bor i den bästa staden :)

Amanda sa...

Mysigt! :)

Tomtenissan sa...

Sv: Fudgen var kanongod, dem bitarna jag smakat iaf :) Härlig bild...

Lisas Jul sa...

Det ser jättemysigt ut där :) har aldrig varit i göteborg! Även om det inte är snö i advent, så kan verkligen julbelysning göra så himla mycket. Man hör ju om julstäderna ständigt, som London och New York etc, hur många som lämnar snön i sverige kring jul för att det är nog mysigt där med all belysning med mera! :)

Juletanten sa...

Gillar Götet, gillar närheten till havet. (Är en salt böna från "andra" sidan Sverige.) Det ÄR mysigt när julbelysningen kommer upp.
Får man sedan lyssna på mumsmums så är lyckan gjord ;-)

Ellen sa...

Detta såg ju helt underbart mysigt ut! Jag skulle verkligen vilja bo i Göteborg över julen! Med liseberg och allting också :)

Lisas Jul sa...

Sv: haha, ja det är en del ;) Och björnarna ja, vi har inte haft problem med dom förr men i sommras har dom luffat runt med sina ungar.. vi blev till och med uppmanade att hålla oss inne några dagar, speciellt barnen. Helt sjukt! Men nu sover dom :D

Tina´s Jul sa...

Wow, vad mysigt det ser ut!

Underbara Juletid sa...

Vi var i Göteborg i november för två år sedan, en mysig julstad!

Victorias Julblogg sa...

Åh vad fint. Här sätts inte julbelysningen upp förrän till första advent så jag får vänta i lite drygt en vecka. Men det blir inte så fint som ni har det