onsdag 3 november 2010

Tjejjulmyshelg

Nu är det snart bara två veckor kvar till min tre bästa vänner Sara, Tina och Susanne kommer hit från olika delar av landet. Eftersom vi bor utspritt är det inte så många gånger på året vi får ihop att ses alla fyra, men helgen 19-21 november kommer de till mig. Vi har känt varandra sedan barnsben och varit bästa vänner sedan dess.
Vi ska gå på julmarknader, Liseberg, något museum, göra julgodis, spela Pictionary (som vi alltid gjort hela uppväxten) och ha allmänt supermysigt och roligt. Åh vad vi längtar allihop!
Markus passar på att åka till sina föräldrar i Arboga, så att det bara blir vi fyra tjejer.

Bilderna är från för två år sedan när vi hade julmys hos mig senast. Förra året var vi i Prag tillsammans, som tidigare nämnt. Och gud vilket litet köksbord vi hade då!

Är det förresten någon som vet hur man skyddar sina bilder så att folk inte kan ta dem härifrån? Tacksam för hjälp!

7 kommentarer:

Lisa sa...

Jag har så man inte kan ta ner bilder från min blogg, eller kopiera nått över huvudtaget. Gå in på kodmallar, sök upp body. Ta bort ordet och klistra in denna mening på samma ställe istället "< body oncontextmenu="return false" > (obs, inget mellanrum mellan <, > och texten! Gick inte att skriva meningen ihop, står att kommentaren inte blev giltlig då. Det funkar finfint på min :)

Lisa sa...

< body oncontextmenu="return false" > (ta bort mellanrummet).

Lisa sa...

SV: hmmm.. du har blogspot, jag blogg.se så det förklarar saken :/ vi har väldigt olika sidor! men jag googlade lite o hittade denna sida: http://fixadinblogg.com/index.php?/topic/2154-hogerklickskydd-bilder/ hoppas du kan finna hur du ska med din blogg där :) annars, googla på till du finner :)

Underbara Juletid sa...

Vilken kul tradition!

Jag har högerklicksskydd på min julhemsida men inte på bloggen, jag har inte lyckats få till koden rätt där.

Tess sa...

Så mysigt! Och kul att ni lyckats hänga ihop såpass länge, trots geografiskt avstånd också :)
Hoppas ni får mysigt den helgen, längtar lite med dig! :D
Sv: Ja, men man vande sig nästan vid sjuk sexualundervisning. Bl a tog vår väldigt håriga lärare av sig skjortan och frågade eleverna om det var sexigt. Så ja, jag har trauman! ;)

Tomtenissans Jul sa...

Skoj det låter...

Sv: jo, jag såg o hörde det att det var massor folk i helgen på ge-kås, hoppas verkligen inte det är lika mycket denna helg. Usch, vill absolut inte stå i massor kö.

Lisa sa...

Hej! Ville bara säga att min gamla blogg: lisasjul.blogg.se är skrotad.. det blev nått fel, den blev oerhört seg! Så, har en ny med adressen lisasjul.webblogg.se istället :] Så du inte klickar dig in på ett tomrum i fortsättningen :D