fredag 12 november 2010

Julhandlingen hittills

Fotade lite av vad jag köpt hittills, dels på Gekås och sedan fick jag tag på en del igår också. Nu är jag snart klar med årets julinköp, vilket känns väldigt bra! Glöggset funderar jag på att köpa ett nytt, har bara fyra muggar till mitt nuvarande och det är lite knapert. Sedan är jag inte säker på adventsstakesituationen i köket och vardagsrummet, så det ska jag fundera lite på. Och förmodligen lägga upp bilder på det för att be om era åsikter om vad som blir bäst.

Hittade en vit duk + löpare på Hemtex igår, som jag blev väldigt nöjd med. Löparna kommer att ligga på kortsidan, dvs mellan stolarna mitt emot varandra, fast bara på varannan plats för annars blir det knappt någon vit duk kvar.

Eftersom julgardinerna är röda med guldtrådar i så blir det guld/rött-tema i granen, så jag köpte en guldstjärna och guldglitter, kulor tror jag att jag har sedan innan (vi har inte inventerat än).

På Gekås köpte jag massa ljus (de fyra på bilden kommer att vara adventsljus), tomtebloss, tre julfilmer (Astrid Lindgrens jul, Nu är det jul igen 2 och 3 för 49:- styck), muffinsjulformar, julklappspapper, julgransbelysning, utebelysning, julgransmatta och så lite spel och julklappar till våra syskonbarn. Och juleskum såklart.
 

3 kommentarer:

Anna sa...

Ser ut som om du hittat mycket fint! Ser fram emot bilder på när sakerna används =)!

Axelina sa...

Åh vad fint! jag har en stor kasse här inne med massa julsaker, brukar gå och kika i den lite då och då, måste säga att det spritter i fingrarna, vill så gärna ta upp allt! men måste vänta lite till!

Lisa sa...

HÄRLIGT med nya julsaker! Roligt du fick tag på en del :) Guldrött tema i granen låter riktigt fint! SV: ååh, jul på Liseberg? Kan tro det är mysigt att gå där?? Ja körer är det bästa, nyåret måste innehålla massa körmusik för min del! Tänka sig vad det kan ge stämning :)