torsdag 18 november 2010

Snö imorgonnatt!

När jag åkte hem från jobbet för en liten stund sedan så uppdaterade jag mig på vädret på yr.no:s app på telefonen, och det ska snöa i Göteborg på fredagkväll- och natt! Från 20 på fredagkväll till 10 på lördagmorgon ungefär. Det bådar väldigt gott inför helgen!

Suddigt, snett och vint, men såhär ser Gustaf Adolfs torg ut nu ungefär.


9 kommentarer:

Cissi sa...

Vad roligt, jag ska också till Liseberg med mina vänner på lördag. :)
Sv: Jajamensan, jag tränar på Friskis. Ofta Eriksberg, Västra Hamngatan eller Majorna. Tränar du också på Friskis? Och det är så skönt att träna på morgonen om man har möjlighet, komma igång ordentligt. :) Kram.

Nu har det blivit lite ändrade planer, så kanske inte blir liseberg för min del ändå på lördag. Men det kommer fler tillfällen! :) Ja jag tränar också på friskis, är engagerad och värd (och tjatad på att bli ledare!) men i Ale som ligger strax norr om Göteborg. Det är en liten förening som kämpar på :) Ja jag älskar också att träna tidigt, är som piggast på morgonen och då är det skönt att ha det gjort! Ha nu en superduper helg med dina vänner! kram

Cissi sa...

Haha oj vad tokigt det blev, fick med din text som du skrev till mig av någon anledning? Är lite trött efter ett yoga-pass.. kanske är det? :)

Lisas Jul sa...

Tummen upp! Önskar er en massa snö, trevligt med snö när du ska ha julkul med kompisarna :) maxad stämning. Och visst är det så grymt gott, choklad.. spännande med julsmaker, måste vara galet gott!

Cissi sa...

Sv: Vi har fått mycket sämre utbud pga. att flera stora gymanläggningar öppnat i kommunen men vi har vanliga bas- och medelpass, core, skivstång, yoga, stavcross och lite olika barnpass. Nästa termin får vi nog Zumba om vi har tur men jag är så sugen på att köra det redan nu! Så jag kanske ska komma ner och köra det som du säger. Vilka dagar är det? :-) Jag har varit sugen på Afrodans ett bra tag och skulle kunna tänka mig leda det! Vad har du för favorit-pass?

Tess sa...

Mysiga bilder :)
Det känns himla mysigt när
julbelysningen börjar komma upp på stan!

Cissi sa...

Ja men vad bra med drop-in passet! Det får jag nog försöka testa någon dag då =) Kan ju inte boka mig på pass i Göteborg utan det får bli i mån av plats för min del, så då är ju drop-in passet bättre! Ja vi skulle också få något som var som Zumba till våren, men förstod inte riktigt vad det var, så det kanske är samma som ni får?

Jag gillar ju danspass och skivstång är en favorit. Sen har jag varit värd på yogan nu ett år faktiskt och blivit väldigt fast! :-)

Vilken kväll ni kommer få på liseberg! Massvis med snö, iallafall här, och bättre kan det knappast bli!

Ellen sa...

Jag har mycket bra erfaren heter av att Yr.no oftast brukar ha rätt! Hoppas det är så nu också för alla borde få snö nu för det är så fruktansvärt mysigt! Det kan inte bli mer juligt än när man ser de små vita kornen ramla ner mot marken :)

Jultraditioner sa...

mysigt, fast snön kanske inte stannar

Johanna sa...

Man känner verkligen att julen börjar komma när jubelysningen äntligen är på plats :)