onsdag 10 november 2010

Julinventering och Gekås

Idag ska vi ta fram julkartongerna från förrådet, inventera vad som behöver köpas och sedan åka till Gekås. Jag tänker att sådant som julgransbelysning, julduk och sådant finns bra där, förhoppningsvis. Annars är jag mer för små butiker som Village och liknande, med vissa saker passar ju jättebra att köpa på Gekås. Ska bli roligt att få handla julsaker idag på vår lediga dag!

6 kommentarer:

lisasjul.webblogg.se sa...

SV: Det är nu snöstorm här uppe, så vi fick "ovädret" till sist :) Vad roligt du möjligtvis får en bra ledighet! Och fler bilder kommer absolut! :D Så härligt att åka och julshoppa, hade jag gjort om det gick att köra bil i vädret, men inte det idag!

Lisa sa...

Ingen picknick idag tyvärr! Det kom något fruktansvärt med vind med snön, ingen bra ide att vara ute när man är förkyld också :( ska ut så fort vinden drar iväg. Ja såg att det var en massa olyckor :S Här står flygen still till och med! Tur man inte drabbas av sånt, jag bara mår bra i snön! Hittade du några julprylar? :)

Tess sa...

Åh, ha så skoj på Gekås! Förhoppningsvis kommer jag också dit dne här veckan. Finns ingen bättre plats när man är på jakt efter pynt och klappar till bra pris!
Sv: Tack! Han är en japansk spets, så han kommer bli en väldigt fluffig en :) Ännu mer än nu då ;)

Lalolandet sa...

Hahaha. va sött: "det är bara jag.."

Hoppas du hittar nått på gekås. Jag har ju aldrig varit där, men jag blir ju sjukt sugen på att åka när alla pratar om det.

Susanne Fridholm sa...

NI, fick du med dig Markus till Gekås? Får bli ett allvarligt snack med Kalle i så fall...

Therese sa...

Susanne, haha ja det var han som föreslog det! :) Han älskar det inte och vi är ganska snabbt ut, men han har inget emot det.