söndag 21 november 2010

Julhelg med tjejerna

Nu är hon 9.15 på morgonen och tjejerna ligger och sover än. Vi har hittills haft en oerhört mysig helg! På fredag kom de allt eftersom de slutade sina jobb och när alla var samlade på kvällen spelade vi Pictionary och myste som aldrig förr. Och visst började det snöa på kvällen och var helt vitt på morgonen sedan!

På lördagen skulle vi till Gunnebos julmarknad och sedan Jul på Liseberg, men vi omarbetade våra planer. Vi gjorde julgodis på förmiddagen, spelade och sedan valde vi att åka den längre biten till Tjolöholms slott istället. Och deras julmarknad vad fenomenalt mysig! Sedan blev det spel och mys med julgodis hela kvällen.

Tina hade även med sig en överraskning på foten, en tatuering med våra initialer - Tina, Susanne, Sara, Therese. Så fint! Vi har varit bästa vänner sedan barnsben och jag älskar dem så mycket!

Nu vaknar de andra tjejerna och vi ska fortsätta söndagens mys!


4 kommentarer:

ELIN - JULBLOGGEN sa...

sv: Jaaa synd att inte så många verkar hitta dit bara.. :-(

Visst är det underbart på Tjolöholms julmarknad?? Jag var på Gunnebo idag och det var en riktig besvikelse..

Lisas Jul sa...

Den granen ser inte ful ut alltså... vilken grymt fin gran!!! :) och bilderna på julfikat.. vill ha. Kul du haft en bra helg!

Lisas Jul sa...

Men så roligt :) då bor din svägerska bara 3 mil från mig! Fortsätter man bara upp 3 mil o in mot skogen då är man hos mig! Kyrkstaden är supermysig, verkligen :)

Härligt med chokladen! Ska kolla på recepten ;) mmums!

Fröken Svår sa...

Ser jättemysigt ut! Ni missade inte så mycket på Gunnebo, tyvärr.