fredag 26 november 2010

Glöggmys och katt- och glitterlek

Nu har Markus och jag packat upp lådorna med julsaker och sorterat vilket som ska upp, och vilket som ska tillbaka in i förrådet. Ett gyllene tillfälle för Glenn och Folke att leka med glitter och dylikt!

I övrigt är det glögg och pepparkaka med ädelost som gäller, tillsammans med På spåret. Markus är lokförare och svarar alltid rätt långt före mig. Han känner ofta igen "mhm, sådana skyltar har de i..." eller "den typen av räls används i..." eller så kör de där Markus kör och då blir det jättelätt.


 

5 kommentarer:

Lalolandet sa...

Va söta dom är. Jag minns när mina katter åt hängglitter så kattbajset såg ut som ett pärlband när man skulle tömma lådan...lite julpynt...HAHAHAHAHA

Cissi sa...

Vilka mysiga bilder! Katterna ser ut att trivas bra med glittret ;-) Vet att min katt välte vår julgran jag vet inte hur många gånger första året vi hade honom och han var en liten kattunge! De är så goa :-)

Glögg, pepparkaka och ädelost.. Jösses vad du gjorde mig sugen! Måste bara inhandla detta imorgon så första advent blir så mysig som den ska vara. Lussekatter måste det också bli, vill baka egna men jobbar hela helgen så man lär väl inte hinna.. Blev era lussekatter bra? :-)

Maries Pyssel och Jul sa...

Vilka söta lussekatter som leker med glittret ;)

Axelina sa...

Jag älskar namnen på dina katter, klockrena!

Lisas Jul sa...

hahaha, sista bilden är ju bara klockren!! Båda katterna är jättesöta!