måndag 22 november 2010

Snö, snö och snö

Snön både kom och försvann i helgen, men nu har den kommit igen! Det snöar stora, härliga flingor och det ska snöa hela dagen idag och imorgon. Sedan ska det vara runt -8 i flera dagar och snöa från och till veckan ut. Hurra! Jag är väldigt exalterad!
 

9 kommentarer:

Fröken Svår sa...

Åh, jag blev så glad när jag vaknade i morse och såg mer snö! Allt var bortslaskat när jag la mig igår :(
Sv: Hihi, ser att du använder accenttecken i ditt namn, helt korrekt dock. Tur det, annars hade JAG känt mig dum nu. Annars håller jag med dig om särskrivningar också. Den mest bisarra jag har sett är trädgård smästare :D

Underbara Juletid sa...

Det låter som en toppenhelg och åh vad mysigt med snö! Här är det fortfarande bara regn o regn i mängder..

Cissi sa...

Sv: Ja, jag kommer nog inte kunna hålla mig! Ja, testa yoga! Man blir otroligt mycket vigare och märker resultat väldigt fort faktiskt, vilket gör att det blir ännu roligare :)

Jösses vad det snöar nu! Har ni lika mycket snö som vi här uppe i Ale? Nu ser man knappt ut.. Väldigt mysigt :) Vi får kanske en vit jul i år ändå?

Anonym sa...

Vi har också. Lyssnade på julmusik på väg till jobbet. Det är lite lagom nu tycker jag. Helst inte jättemycket snö innan nästa helg för jag hoppas att min mamma ska ta bilen när hon hälsar på så vi kan åka och shoppa en massa - bussen är så jobbig =)

Lisas Jul sa...

Sv: ja öjebyn är fint :) brukar väldigt sällan vara där, åker bara där igenom när jag ska in till stan och går på julmarknad detta år ;) brukar ibland vara där med djuren på djurkliniken också när dom blir sjuka. Men det är ett mysigt ställe! Jag bor mer åt luleå hållet, precis mitt emellan båda städerna =)

Cissi sa...

Sv: Jaa, börja med yoga! Du får gå och testa snart och sen säga vad du tyckte :) Det är riktigt bra avslappning också, behövs i vår annars så stressade vardag!

Ja, jag såg att det ska snöa hela natten och hela dagen imorgon här iallafall, stämmer det så lär man ju kunna ut och åka skidor snart, haha!

Axelina sa...

Att snö kan göra en så glad! Idag har här snöat hela dagen, jag är så lycklig:D Dock klagar alla andra fortfarande..

Sv: Nu är det uppe! Känns faktiskt jättebra!

Therese sa...

Anonym, på väg till jobbet är ett utmärkt tillfälle att lyssna på julmusik! :) Aha, ja då får vi hoppas att det inte blir för mycket. :)

Ellen sa...

Grattis till snön!