tisdag 23 november 2010

Snöig mysmorgon

Det snöade mycket igår när jag lade mig, och imorse var det vitt ute och plogbilen körde runt för glatta livet. Köpte granris igår som jag lade på altanen tills jag skulle arrangera det på spaljén, nu är den täckt av snö. Mysigt! Nu har vi en balkong över så det har inte kommit så mycket på altanen, men på gräset utanför är det ett gäng centimeter i alla fall.

Ska sätta mig och äta frukost och titta ut på snön, med levande ljus, innan jag åker till jobbet. Om inte någon spårvagn spårat ur och stoppar all spårvagnstrafik...


7 kommentarer:

Juletanten sa...

Här (Uppland) väntar vi....

Linda sa...

Här i Norrbotten har vi massor med snö! ...Men ibland brukar man faktiskt få vara lite orolig någon vecka innan julafton eftersom det händer att allt helt plötsligt smälter bort! Men nu har snön varit så länge redan så jag hoppas verkligen att den inte börjar smälta bort, man blir så himla blöt om skorna då! :)

Tomtenissan sa...

Sv: Ska kolla på stadium och intersport om dem kan ha något. Tack för tipset!!

Här i Norrköping snöar dem massor just nu:)

Sanna sa...

Sv: Ja eller hur! Lussebullar är ju hur gott som helst :)

Cissi sa...

Åh, kan tänka mig det! Han var väl lika bra live som man föreställt sig antar jag? Jag ska gå till liseberg den 12e när det är lucia kröning och lotta på liseberg, då kommer han ju och gästar! Kan bara inte missa detta, man får nog vara där i tid dock ifall man vill ha en bra plats :-)

Sanna sa...

Sv: Nej inte jag heller! Det vore gott idag :)

Stockholmsjul sa...

Vi har också fått snö hos oss! Igår fick vi så pass mycket att vi kunde ha snöbollskrig. Sen smälte det bort men i dag har det kommit ett nytt tunt täcke med härlig snö! :)